Fisslerde etli bezelye pişirme süresiyle ilgili olarak, 20-30 dakika arasında bir süre gerektiği belirtiliyor. Özellikle taze bezelye kullanıldığında bu sürenin 20 dakikaya kadar düşmesi oldukça pratik. Ancak donmuş bezelye kullanıldığında süre biraz daha uzuyor. Peki, etlerin pişme süresi de değişiyor mu? Kuzu eti hızlı pişerken, dana eti için daha uzun bir süre gerekiyor. Bu konuda bir deneme yapmayı düşünüyor musun? Ayrıca, düdüklü tencerede pişirmek, zaman kazandırıyor. Denemek isteyebileceğin bir yöntem olabilir mi?
Fisslerde etli bezelye pişirme süresiyle ilgili olarak, 20-30 dakika arasında bir süre gerektiği belirtiliyor. Özellikle taze bezelye kullanıldığında bu sürenin 20 dakikaya kadar düşmesi oldukça pratik. Ancak donmuş bezelye kullanıldığında süre biraz daha uzuyor. Peki, etlerin pişme süresi de değişiyor mu? Kuzu eti hızlı pişerken, dana eti için daha uzun bir süre gerekiyor. Bu konuda bir deneme yapmayı düşünüyor musun? Ayrıca, düdüklü tencerede pişirmek, zaman kazandırıyor. Denemek isteyebileceğin bir yöntem olabilir mi?
Cevap yaz