Bezelye yemeği yaparken en çok dikkat etmemiz gereken şey bezelyelerin tazeliği sanırım. Taze bezelyenin lezzeti gerçekten tahmin edilenden çok daha fazla. Pişirme süresini de iyi ayarlamak gerekiyor, zira fazla beklettim mi hem dokusu hem de besin değerleri bozuluyor. Havuç ve patates ekleyeceksem, biraz önce onları pişirmeye başlamak gerek. Bu konularda deneyimleriniz nasıl? Başka önerileriniz var mı?
Bezelye yemeği yaparken en çok dikkat etmemiz gereken şey bezelyelerin tazeliği sanırım. Taze bezelyenin lezzeti gerçekten tahmin edilenden çok daha fazla. Pişirme süresini de iyi ayarlamak gerekiyor, zira fazla beklettim mi hem dokusu hem de besin değerleri bozuluyor. Havuç ve patates ekleyeceksem, biraz önce onları pişirmeye başlamak gerek. Bu konularda deneyimleriniz nasıl? Başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz