Bu beşamel soslu bezelyeli patates tarifi bana çok ilginç geliyor! Patatesleri haşlama aşaması oldukça basit görünüyor. Sizce patateslerin haşlanma süresi tam olarak yeterli mi, yoksa biraz daha mı bekletilmeli? Ayrıca beşamel sosu hazırlarken unun kokusunun çıkması için ne kadar süre kavurmak gerektiği konusunda bir tecrübeniz var mı? Muskat rendesi eklemek lezzeti artırır mı, yoksa gereksiz bir tat mı verir? Bu yemekle birlikte sunum önerileriniz var mı?
Bu beşamel soslu bezelyeli patates tarifi bana çok ilginç geliyor! Patatesleri haşlama aşaması oldukça basit görünüyor. Sizce patateslerin haşlanma süresi tam olarak yeterli mi, yoksa biraz daha mı bekletilmeli? Ayrıca beşamel sosu hazırlarken unun kokusunun çıkması için ne kadar süre kavurmak gerektiği konusunda bir tecrübeniz var mı? Muskat rendesi eklemek lezzeti artırır mı, yoksa gereksiz bir tat mı verir? Bu yemekle birlikte sunum önerileriniz var mı?
Cevap yaz