Bu tarif gerçekten pratik görünüyor! Konserve bezelyeyi garnitür olarak kullanmak harika bir fikir. Havuç ve patatesin doğranması aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Mesela, havuç ve patatesin boyutlarının eşit olması mı önemli, yoksa her ikisi de farklı boyutlarda mı olabilir? Ayrıca, sarımsak eklenmesi isteğe bağlı demişsiniz, sarımsak kullanmanın lezzet üzerinde nasıl bir etkisi oluyor?
Bu tarif gerçekten pratik görünüyor! Konserve bezelyeyi garnitür olarak kullanmak harika bir fikir. Havuç ve patatesin doğranması aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Mesela, havuç ve patatesin boyutlarının eşit olması mı önemli, yoksa her ikisi de farklı boyutlarda mı olabilir? Ayrıca, sarımsak eklenmesi isteğe bağlı demişsiniz, sarımsak kullanmanın lezzet üzerinde nasıl bir etkisi oluyor?
Cevap yaz