İlk olarak patatesler yıkanır ve küçük küp olacak şekilde doğranır. Soğan ve havuçlar da soyularak ince ince dilimlenir. Soğanların ve havuçların ardında kırmızı biberler yıkanır ve ince olacak şekilde doğranır. Daha sonra kuşbaşı etler derin bir tencereye konur ve pişirilir. Piştikten sonra içine biraz yağ koyarak iki üç tur kızartılır. Daha sonra salça, pul biber, karabiber ve tuz konularak bir kabın içerisine sos şeklinde hazırlanır.
Hazırlandıktan sonra fırın tepsisinin içerisine doğranan sebzeler ve et konulur ve üzerine sos dökülerek harmanlanır. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırının içerisine konur ve 20 dakika kadar pişirilir. Piştikten sonra yanına isteğe göre pirinç veya bulgur pilavı yapılarak servis edilir.
Afiyet Olsun.